Over ons

Napoleon Bestek is een bestekwinkel dat bestek verkoopt van het Merk EME uit de serie Napoleon. Exclusief kwaliteitsbestek geïmporteerd uit Italië. Bestek met prachtige parelmoerkleuren en een fraai design (barok/vintage). Het bestek wordt verkocht op napoleonbestek.nl en bol.com.


Over de bestekwinkel

Wij hebben geen fysieke winkel, alleen een online webwinkel. Op afspraak is het natuurlijk altijd mogelijk om langs te komen en bij ons thuis onder het genot van een kopje koffie het juiste bestek uit te zoeken! Kun je niet kiezen? Neem een bord van je servies mee. Wij adviseren je graag. Wij willen graag dat klanten blij zijn als ze het bestek thuis ontvangen. Daarom wordt er extra veel aandacht besteed aan je bestelling. Alles wordt netjes ingepakt, zodat de bestelling een cadeautje wordt! Hoe wij dit doen lees in je in onze blog: klantbeleving bij online bestek kopen.


Over het bestek

Het bestek wordt met passie en precisie gemaakt bij EME, de grootste bestekfabriek van Europa, in de stad Lumezzane, een paar kilometer ten oosten van Milaan. EME heeft verschillende soorten bestek. Napoleon Bestek verkoopt alleen het bestek uit de serie Napoleon. Wij hebben uit deze serie alle soorten en kleuren in ons assortiment (35 verschillende soorten bestek in 16 verschillende kleuren).


Over onze service

Er wordt extra veel aandacht besteed aan je bestelling. Alles wordt netjes ingepakt, zodat de bestelling een cadeautje wordt! Hoe wij dit doen? Dat lees in je in onze blog: klantbeleving bij online bestek kopen.


Bedrijfsinformatie

Napoleon Bestek Breukelen
Maagdenpalm 16
3621 RM Breukelen
0346-250292
06-51858706
e-mail: info@napoleonbestek.nl
website: www.napoleonbestek.n


Contactformulier

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op.