Salade Sticky Gamba’s

on

Auteur: The Lion Kitchen

Een van de meest gestelde vragen die ik krijg is waar ik mijn servies en messen en vorken heb gekocht. Op de eerste vraag kan ik eigenlijk niet echt een antwoord geven. Het is een verzameling waar ik inmiddels zo’n 10 jaar geleden mee ben begonnen. Naast mijn eigen verzameling heb ik oude serviezen van mijn grootouders en/of eigen ouders. Ik heb een verzamelwoede als het gaat om mooie borden, bakjes en glazen. Het huis staat bomvol en wat mij betreft kan daar nog veel meer bij. Waar ik ooit begon met alles moet blauw/wit zijn, volgde groen en tegenwoordig begin ik ook een zwak te creëren voor roze. Geen zorgen (behalve voor de man), we gaan rustig door met sparen. Ik heb hele wensenlijstjes voor Marktplaats, rommelmarkten of kringloopwinkels met dingen die ik graag nog zou willen hebben. 

Op de tweede vraag kan ik wel heel makkelijk antwoord geven dat is namelijk van EME Napoleon. Toen ik 10 jaar geleden mijn allereerste huis kocht was deze set mijn grote wens. Mijn ouders hadden de groene variant en ik ben keihard gaan sparen voor mijn eigen bestekcassette in het parelmoer. Ik durfde er in het begin amper mee te eten, maar inmiddels is het onmisbaar thuis. Ik maakte er de allereerste foodfoto’s mee en nam ze mee op de eerste paar cateringen aan huis, die ik toen nog deed.

Jullie kunnen begrijpen dat er met deze samenwerking een droom voor mij uit komt. Samen met EME Napoleon ga ik namelijk de komende tijd leuke recepten delen. En we trappen af met een salade met sticky gambas, uiteraard geserveerd met het prachtige slabestek in de kleur blauw. Een een sneakpeak van het andere moois is de dinner bestekset in turtle, maar daarover binnenkort meer! En geheel op eigen risico neem alvast een kijkje op de website van Napoleon Bestek.

Bekijk hier het recept voor de sticky gamba’s