Zomerse Salade

Als het warm weer is buiten heb je meestal geen zin om te koken. Ook je eetlust is minder. Een lekkere zomerse salade is dan de uitkomst. In deze blog brengen wij twee lekkere, bijzondere salades onder de aandacht. Een volwaardige maaltijdsalade en een wat kleinere, frisse salade als bijgerecht of bij de lunch.

Kip Mango Salade

Een heerlijke, gezonde maaltijdsalade die snel op tafel staat.

Het recept voor deze (en andere) lekkere zomerse salade vindt u op de website van Napoleonbestek.nl, in de blog: ‘wat eten we vandaag’. Makkelijke recepten die snel op tafel staan.
Recept Kip Mango Salade

Watermeloen Feta Salade

Een heerlijk frisse zomerse salade. Lekker voor de lunch, bij de barbecue of gewoon tussendoor. Recept Watermeloen Feta Salade

Slabestek

Genieten van een lekker zomerse salade doe je natuurlijk buiten met een glas witte wijn. De zomerse sfeer maak je compleet met het fraaie gekleurd slabestek van EME Napoleon. Napoleonbestek.nl heeft verschillende slacouverts in haar assortiment. Naast het slabestek kun je natuurlijk ook combineren met ander bestek. Het bestek kenmerkt zich door de verrassende kleuren en prachtig design. Garantie voor een sfeervolle uitstraling.

Het slacouvert bestaat uit een slavork en een slalepel, zodat je bij het opscheppen van de salade ook wat dressing kan meenemen en verdelen over de salade. 

Het prettige van dit slabestek is dat het prima kan worden gecombineerd met uw bestaande bestekset. Dit slabestek met gekleurd handvat zorgt juist voor variatie aan tafel. 

Slacouvert