Wat eten we vandaag?

on

Heb je even geen idee wat je vandaag gaat eten? Ontbreekt het aan inspiratie? Maak dan kennis met de nieuwe rubriek van Napoleonbestek.nl: Wat eten we vandaag. Er staan nog niet zoveel recepten in (nog maar net begonnen), maar de recepten die er in staan zijn wel erg lekker!

Makkelijk, snel op tafel en toch bijzonder lekker! Dat zijn over het algemeen de kenmerken van deze recepten. Heb je zelf leuke tips? Laat dan een reactie achter in dit blog. En wie weet, wordt jouw recept ook geplaatst!

Een greep uit de gerechten:

De recepten zijn eenvoudig weergegeven en voorzien van een ‘afvinklijstje’. Makkelijk om de ingrediënten af te vinken als je boodschappen gaat doen. En makkelijk om de stappen af te vinken bij het bereiden, zodat je weet waar je bent gebleven.

De recepten zijn ook voorzien van leuke bestektips van napoleonbestek.nl.

Bezoek dus snel de rubriek wat eten we vandaag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.