Nieuwe website Napoleonbestek.nl

on

Dit weekend is de nieuwe website van Napoleonbestek.nl live gegaan. Een overzichtelijke website, in drie talen (Nederlands, Duits en Engels) met een groot aantal voordelen!

Waarom een nieuwe website?

De afgelopen jaren is Napoleonbestek.nl en Napoleonbesteck.de flink gegroeid. Met toenemende verkopen via Bol.com en Amazon naar het buitenland. En sinds deze week is Amazon ook in Nederland live gegaan. De verschillende platformen konden niet aan elkaar gekoppeld worden. Vooraadbeheer, orderafwikkeling en administratie vereiste daarom veel tijd. Dit is nu voorbij. Alle platformen zijn gekoppeld en alle orders kunnen vanuit hetzelfde systeem afgewikkeld worden. Zo hebben wij nog meer tijd om uw order snel af te wikkelen.

Wat betekent dit voor u?

Heeft u een account bij ons aangemaakt? Dan moet u helaas op onze website een nieuw account aanmaken. Het voordeel is dat u in uw eigen account een verlanglijst kunt aanmaken, vragen aan ons kunt stellen (ticketsysteem), uw bestellingen beheren en volgen, uw gegevens bewerken en meer! U kunt hier uw account aanmaken.

Ook makkelijk is dat u kunt zien hoeveel producten er nog op voorraad zijn. En we hebben het afrekenen voor u eenvoudiger gemaakt. Alles wat u moet invullen staat gewoon op 1 pagina. U kunt ook nu gewoon weer betalen met iDeal, Credit Card of PayPal; of achteraf via Klarna. Met het nieuwe kleurfilter kunt u snel en eenvoudig de kleuren filteren die u wilt zien.

10% welkomstkorting

Vanwege de opening van onze website geven wij 10% korting. Wilt u dit ook? Maak dan een account aan en schrijf u in voor de nieuwsbrief (dit kan via uw account). Dan zenden wij u de kortingscode toe!

Bekijk hier onze nieuwe website! Tot snel.