Black Friday

on

Napoleon Bestek met korting tot 20%

motionmailapp.com

Ja, je leest het goed! Ook bij Napoleonbestek.nl is het vrijdag 29 november 2019 Black Friday. En deze keer hebben wij kortingen tot maar liefst 20%!

Bestek als cadeau voor Sinterklaas of Kerst

Bestek als cadeau is zo gek nog niet! Het bestek van EME Napoleon is van hoge kwaliteit en heeft een zeer fraaie uitstraling. Het is verkrijgbaar in 16 verrassende kleuren en daarom goed te combineren met uw bestaande bestek en servies. Erg leuk om cadeau te geven of te krijgen!

Heb je nog geen bijzonder cadeautje kunnen vinden voor Sinterklaas of Kerst? Dan hebben wij hier wat leuke tips voor je. Wedden dat je indruk maakt en kunt rekenen op zeer enthousiaste reacties? Profiteer daarom op Black Friday van deze aantrekkelijke kortingen!

Tip #1 – Eetstokjes / Sushi stokjes

Verkrijgbaar in de kleuren parelmoer, rood, blauw, groen en grijs.

Ben of ken je een sushi liefhebber? Hoe leuk is het om je eigen stokjes te hebben. Deze Sushi stokjes zijn erg trendy op dit moment. Dus wees er snel bij want op=op. Eetstokjes kopen

Tip #2 – Taart bestekset

Taart bestekset, verkrijgbaar in 16 verschillende kleuren

Een complete taart bestekset, verkrijgbaar in 16 verschillende kleuren. De set bestaat uit 6 taartvorkjes, een taartschep, taartmes en een cakemes. Dit wil toch iedereen hebben? Taart bestekset kopen

Tip #3 – Pasta (opschep) bestekset

Bijzondere pasta opscheplepels. Een must oor de liefhebber van de Italiaanse keuken!

Deze opscheplepels zijn een must voor de liefhebber van de Italiaanse keuken. De spaghettilepel, de lasagneschep en de pastalepel zijn alle drie een opvallende verschijning door hun fraaie vormgeving en mooie parelmoerkleuren. Je kunt kiezen uit 16 verschillende kleuren. Hier kun je dus echt mee opscheppen! Pasta opscheplepels kopen

Tip #4 – Tapas bestekset

6-delige tapas bestekset, verkrijgbaar in 16 kleuren.

Tapas zijn hip! Verschillende kaasmesjes, botermesjes, vorkjes en lepeltjes. Het prachtige design en de mooie parelmoer kleuren maken de gezellige sfeer compleet! Bij de borrel of avondeten. Het kan allebei. Deze cadeauset bestaat uit een klein en wat grotere boter-/smeermes, een kaasmes (voor de hardere kaas) en 3 kleine kaasmesjes (voor de zachtere kaas). Een mooi begin en altijd uit te breiden met ander bestek uit ons assortiment. Tapas bestek kopen

Meer bestek

Is dit nog niet wat je zoekt? Kijk gerust rond op onze website. We hebben een groot assortiment! Maak alvast je keuze voor Black Friday en wees er snel bij. Want onze ervaring is dat het snel gaat en op=op (wij krijgen pas in januari / februari weer nieuwe voorraad aangeleverd uit Italië)

Bezoek Napoleonbestek.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.