Bestek dat gezien mag worden

on

Bestek

Verkopen jullie bestek? Je bedoelt gewoon vorken, messen en lepels? Oh, ok!” Een veel gehoorde reactie. Ja, dat klopt, zeggen we dan. Maar wel bijzonder bestek uit Italië. Bestek dat wordt gemaakt door EME, de grootste bestekfabriek van Europa, in de stad Lumezzane, een paar kilometer ten oosten van Milaan. Bestek uit de serie ‘Napoleon’. Een exclusief en bijzonder fraai bestek met prachtige parelmoerkleuren. Vandaar de naam Napoleonbestek.nl. Langzaam worden mensen meer geïnteresseerd en meer enthousiast als we ons verhaal vertellen.

Wel grappig dat bestek voor veel mensen gewoon een functioneel product is. Gewoon eetgerei. Niet meer dan dat. Na de afwas verdwijnt het bestek in de lade, en niemand die het ziet. De klanten die wij tegenkomen zijn echt anders. Zij zijn vaak op zoek naar bestek dat er ook nog eens extra bijzonder uitziet. Bijvoorbeeld op een mooi gedekte tafel voor een bijzondere gelegenheid. Of juist om niet op te bergen in een lade, maar bestek die ze juist willen laten zien!

Servies door een klant meegenomen, om de juiste kleur van het bestek te kunnen kiezen.

Bestek met gekleurd handvat

Veel bestek bestaat gewoon uit een stuk fraai vormgegeven staal. Niet echt bijzonder aan tafel of in de keuken. Dan moet je toch echt op zoek naar bestek dat bestaat uit twee delen. Staal en kunststof. Dan krijgt bestek al direct een andere uitstraling. Hoe leuk is het om de kleur van je bestek aan te passen aan de inrichting van je keuken of huis? Of nog beter: aan je servies. Het komt dan ook vaak voor dat klanten wat servies meenemen om bij ons de verschillende kleuren bestek uit te proberen. En wat is het moeilijk kiezen! De 16 verschillende gekleurde besteksets zorgen voor verrassende combinaties.

Bestek met gekleurd handvat. Napoleon Bestek heeft 16 verschillende kleuren.

Meerdere kleuren bestek

Soms kun je gewoon echt geen keuze maken. Veel klanten kopen daarom verschillende kleuren bestek. Ontzettend leuk om te combineren aan tafel. Waarom zou je het bij 1 kleur houden? Leuke combinaties zijn bijvoorbeeld: blauw-ijsblauw, parelmoer-zwart, roze-rood-fuchsia, oranje-rood, groen-limoengroen. turtle-champagne. Transparant bestek kan eigenlijk met alle kleuren gecombineerd worden.

Bestek met parelmoerkleur

Extra bijzonder is het gekleurde bestek van EME napoleon, omdat de kleuren een parelmoereffect hebben. Dit maakt iedere lepel, mes of vork anders en uniek. Geen enkel bestek is hetzelfde! De parelmoerkleuren zorgen juist voor extra luxe en bijzondere uitstraling. Een goede keuze als je op zoek bent naar meer sfeer aan tafel.

Ornament Napoleon Bestek

Bestek met ornament

Het ornament op het Napoleon bestek zorgt voor een barok/vintage uitstraling. Dit gecombineerd met een bijzondere kleur en een parelmoereffect maken het bestek uniek en compleet! Bestek dat gezien mag worden!

Bestek kopen?

Bent u ook op zoek naar bijzonder bestek bij uw servies? Of wilt u eens iets anders cadeau geven? Napoleon bestek heeft ook opschepbestek, taartbestek en tapas bestek en leuke cadeausets samengesteld.

Bezoek de website.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.