Bestek waar je vrolijk van wordt!

on

Bijzonder bestek

De zon gaat weer volop schijnen deze week. Daar word ik toch weer vrolijk van. Lekker buiten leven en eten. Dat zijn de momenten waar waar ik bijzonder van kan genieten. Bij zulke bijzondere momenten hoort ook bijzonder bestek. Hoe leuk is het om niet 1 kleur maar verschillende frisse zomerse kleuren buiten op tafel te leggen? Als ik de lade open doe en ik zie al die verschillende kleuren bestek liggen, denk ik: “hier wordt je toch vrolijk van!”

Gekleurd bestek

Juist de bijzondere en wat fellere kleuren maken het verschil. Als je mij van tevoren vraag of ik paars, oranje, lichtgroen of lichtblauw bestek zou kopen, zou ik twijfelen. Maar hoe leuk is het juist om besteksets in verschillende kleuren te combineren? Met het bestek van Napoleon Bestek uit Breukelen kan dat.

Bestek met gekleurd handvat

Het bestek van Napoleonbestek.nl is verkrijgbaar in maar liefst 16 verschillende, verrassende kleuren met prachtig parelmoereffect. Deze combinatie met het prachtige design zorgen er voor dat het bestek een bijzonder chique uitstraling krijgt. En chique mag het bestek zeker genoemd worden! Het bestek is namelijk gemaakt in Italië in de fabriek van het bekende kwaliteitsmerk EME.

Bestek kopen?

Het bestek van EME Napoleon is verkrijgbaar in de volgende kleuren:

Parelmoer bestek, Grijs bestek, Wit bestek, Ivoor bestek, Zwart bestek, Transparant bestek, Honing (Champagnekleurig) bestek, Rood bestek, Fuchsia bestek, Roze bestek, Blauw bestek, Lichtblauw bestek (ice), Groen bestek, Lichtgroen bestek (limoen), Bruin bestek (Turtle / Schildpad), Oranje bestek