Klinkt Smakelijk

Vanaf 1 juli tot en met eind augustus komt SBS6 dagelijks met een nieuwe kookwedstrijd: Klinkt Smakelijk.

In dit programma wordt gebruik gemaakt van prachtig parelmoer gekleurd bestek. Kandidaten en bekende Nederlanders in het programma gebruiken het bestek bij het bereiden en proeven van de gerechten. De gerechten worden opgediend op prachtige geglazuurd stenen schalen en borden.

Napoleon Bestek uit Breukelen is een van de sponsors van dit nieuwe kookprogramma en heeft het bestek en servies beschikbaar gesteld.

Op 1 juli start SBS6 met een nieuwe kookwedstrijd: Klinkt Smakelijk. Iedere dag, van maandag tot en met vrijdag, nemen 4 kandidaten het tegen elkaar op. Het programma wordt gepresenteerd door Nicolette van Dam met medewerking van de bekende kok Julius Jaspers. Samen met bekende Nederlanders worden iedere dag een winnaar gekozen die doorgaat naar de weekfinale. Op vrijdag wordt de weekwinnaar bekend gemaakt. Het programma is in de maanden juli en augustus van maandag tot en met vrijdag te zien om 18:00 uur op SBS6.

Bestek uit Klinkt Smakelijk

Het bestek is van het Italiaanse merk EME uit de serie Napoleon. Er is een groot assortiment verkrijgbaar: ontbijtbestek, dinerbestek, opschepbestek, tapasbestek, taartbestek en nog veel meer. Het bestek heeft een prachtig design en is verkrijgbaar in 16 verschillende parelmoer kleuren.

Wilt u meer informatie over het bestek uit het programma Klinkt Smakelijk? Of wilt u dit bestek ook bestellen? Bekijk dan de website van Napoleonbestek.nl.

Servies uit Klinkt Smakelijk

Behalve het bestek heeft Napoleonbestek.nl ook het servies geleverd. Dit prachtig uit Portugal afkomstig geglazuurd stenen servies is namelijk uitstekend te combineren met het prachtige bestek van EME Napoleon. Het servies wordt niet online verkocht maar is alleen op aanvraag te bestellen bij Napoleonbestek.nl.

Wilt u meer informatie over het servies uit het programma Klinkt Smakelijk? Of wilt u dit servies ook bestellen? Bekijk dan de Stoneware productpagina op de website van Napoleonbestek.nl

Recepten van de gerechten uit Klinkt Smakelijk

Benieuwd naar de recepten van de gerechten uit het kookprogramma? Hier vindt u de winnende gerechten. Hier vindt u de overige gerechten.

Programma terugkijken?

Wilt u een aflevering van Klinkt Smakelijk terugkijken? Dat kunt u hier doen, op de website van Klinkt Smakelijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.