Ontbijt bestek voor paasontbijt

Een gezellig paasontbijt en paasbrunch kenmerkt zich niet alleen door een veelzijdigheid aan hapjes. Natuurlijk mogen ook gekleurde eitjes en servetten niet ontbreken! Maar heeft u wel eens gedacht aan gekleurd bestek om uw paastafel pas echt compleet te maken?

Gekleurd ontbijtbestek

Napoleonbestek.nl heeft verschillende kleuren bestek voor het ontbijt in het assortiment. U kunt maar liefst kiezen uit 16 kleuren! Vindt u het moeilijk te kiezen uit deze prachtige kleuren? Natuurlijk is het ook mogelijk om te variëren. Het ontbijt bestekset bestaat uit een vork, lepel en een mes, maar u kunt de ontbijtmessen, ontbijtvorken en ontbijtlepels ook per stuk bestellen. Wel zo gemakkelijk!

Lepeltje voor een ei

Bent u op zoek naar een mooi lepeltje voor het eten van een gekookt eitje? Bekijk dan eens het assortiment theelepels!

Het bestek van Napoleonbestek.nl is van het bekende Italiaanse merk EME uit de serie Napoleon en kenmerkt zich door het bijzonder fraaie design en prachtige parelmoerkleuren. Het bestek is van hoge kwaliteit en kan prima in de vaatwasser worden gewassen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.