Knus Bussum

on

Voor een sfeervol en knusse horecagelegenheid bent u bij Knus aan de Spiegelstraat in Bussum aan het juiste adres. Het pand is sinds twee weken volledig omgetoverd tot een uiterst gezellige lunchroom. Maar ook gewoon voor koffie, thee, taart borrel of borrelhapje bent u daar van harte welkom.

Een aanwinst voor Bussum

De eerste indruk is meteen goed. Echt een aanwinst voor de Spiegelstraat, de gezelligste winkelstraat in het Gooi. Bussum is de kleinste en meest dichtbevolkte gemeente van ’t Gooi. Dit mooie, decadente plaatsje was vroeger een echte broedplaats voor schrijvers, dichters en schilders die aangetrokken werden door de rust en de landschap. De roots van de televisie liggen ook in Bussum, want in 1951 vond hier de allereerste Nederlandse, zwart-wit televisie-uitzending plaats. Dit plaatsje biedt naast de bijzondere geschiedenis, ook een verrassend en divers winkelaanbod.

Bijzonder gastvrij

Je wordt direct welkom geheten in het sfeervolle restaurant. Het voelt meteen goed. De gastheer en gastvrouw (Robert en Ingrid), tevens eigenaar, doen er dan ook echt alles aan om het zo aangenaam mogelijk te maken. Het is moeilijk kiezen uit de smakelijk belegde broodjes, soepen, salades en meer. En lekker zijn de gerechten zeker. Alles wordt vers bereid, en dat proef je!

Vintage

Dat het direct goed voelt, komt zeker ook door de warme, vintage inrichting. De meubels, tapijten, lampen en accessoires: echt alles straalt dit uit. En wat leuk dat bij sommige gerechten ook vintage bestek wordt geserveerd! Bestek van EME Napoleon uit Italie, met prachtige parelmoer gekleurd handvat en prachtig ornament.

Wij komen zeker terug!

Knus Bussum

Knus Bussum vindt u op de Spiegelstraat 9 in Bussum. Meer info op de website: www.knusbussum.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.