Bestek, maar net even anders

Waarschijnlijk heb je al jaren hetzelfde bestek. Logisch want bestek gaat jaren mee. De meeste mensen zien bestek als gewoon functioneel gebruiksvoorwerp en meer niet. Waarom zou je nieuw bestek kopen of vervangen?

Veel mensen zijn bezig met hun interieur. De een vindt het leuk om regelmatig veranderingen aan te brengen (door het verplaatsten van meubels, een kleur op de muur aanbrengen of door het kopen van accessoires). Belangrijkste reden voor deze veranderingen is het meegaan met trends van deze tijd.

Pas je interieur aan op door in te spelen op trendkleuren.

Mooi bestek

Het komt steeds vaker voor dat mensen steeds meer aandacht besteden aan het bestek. Een mooi gedekte tafel wordt steeds meer gezien als belangrijk onderdeel van het interieur. En daar hoort ook mooi bestek bij.

Bestek met gekleurd handvat

Hoe leuk is het om naast je bestaande bestek, bestek te hebben dat net even anders is? Zodat je leuk kunt combineren met kleur en inrichting in huis? Of bestek dat je juist bewaard voor speciale gelegenheden? Dan ik bestek met een gekleurd handvat misschien wel een leuk idee. Je kunt hiermee leuk inspelen op de kleuren van je interieur!

Op de foto’s voorbeelden van het bestek van EME Napoleon

Barok bestek

Steeds vaker zie je in woonmagazines of woonprogramma’s op televisie bestek met een barok of vintage uitstraling. Bestek waarbij de verbinding tussen het heft en het lemmet bestaat uit een soort karakteristiek ornament. De prachtige uitstraling zorgt voor een bijzondere sfeer aan tafel.

Helemaal bijzonder is barok bestek met een parelmoer gekleurd handvat. De bekende bestekfabriek in Italië (bekend van het kwaliteitsmerk EME) heeft dit bestek uitgebracht in de serie Napoleon.

Je hoeft je bestaande bestek niet te vervangen. Je kunt het prima uitbreiden of combineren met ander bestek. Barok bestek met een gekleurd handvat bijvoorbeeld zorgt voor een prachtige uitstraling en kan prima worden gecombineerd met kleuren uit je interieur.