Bestek voor opscheppen

on

Napoleon Bestek heeft verschillende soorten opschepbestek in het assortiment. Laat je verrassen door de veelzijdigheid. Verkrijgbaar in maar liefst 16 verschillende kleuren.


Opschepbestek kopen?

Meer informatie of opschepbestek kopen? 

naar webshop button


Variëren en combineren met bestek

Eindeloos variëren en combineren met opschepbestek? Ja dat kan! Niet alleen omdat Napoleon Bestek maar liefst 16 verschillende kleuren in het assortiment heeft, maar ook omdat er verschillende soorten opschepbestek verkrijgbaar zijn!. Napoleon Bestek heeft maar liefst negen soorten in het assortiment. Naast de gewone opscheplepel, is de speciale rijstlepel een erg leuke toevoeging!  Een stuk groter dan de gewone opscheplepel en daarom bijzonder geschikt is voor het opscheppen van rijst, rijstgerechten en andere vergelijkbare gerechten zoals bijvoorbeeld couscous. En wist u dat voor spaghetti, pasta en lasagne ook speciaal opschepbestek bestaat? Het leuke van Napoleon bestek is dat het opschepbestek gebruikt kan worden naast uw bestaande bestek. Het is juist een ontzettend leuk contrast om bij uw bestaande bestek, een andere soort of kleur bestek te gebruiken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.