Herfst styling

De zomer is voorbij. Herfst is een jaargetijden van contrasten. Onstuimig maar ook bijzonder kleurrijk. Het is bijzonder hip en trendy om je inrichting aan te passen op de seizoenen. Met kleine elementen maak je al een groot verschil. Zeker de herfst biedt ontzettend veel mogelijkheden. Er zijn veel elementen die je kunt laten terugkomen in je interieur om een warme knusse sfeer te creëren. In de ze blog geven we graag wat tips en ideeën.


Herfst decoratie

Herfstkleuren

In woonwinkels ligt de speciale herfstcollectie al klaar. Pompoenen in alle kleuren, kastanjes, besjes, bladeren en takken, kransen, windlichten, noem maar op. Veel artikelen om de fraaie elementen van de herfst naar binnen te halen. Wat vooral aanspreekt zijn de warme herfstkleuren die voor een aangenaam contrast zorgen in je interieur. Rood, oranje, geel, groen, bruin. Kleuren die prima samen gaan. Hoe lekker is het om na een lekkere lange wandeling in het bos thuis te komen en onder het genot van een kopje thee verder te genieten van deze herfstsfeer?

 

Tip: de meeste herfst accessoires haal je zelf uit de natuur


Dineren in herfstsfeer

Vaak onbewust houden wij bij het dineren al rekening met de verschillende seizoenen. In de zomer kiezen we er voor om gezellig met familie of vrienden buiten te eten. Picknicken, barbecueën of een gezellig zomers gedekte tafel. In de winter, met name de feestdagen, staat samen dineren in een gezellige sfeer centraal. Maar waarom wachten op een kerstdiner? Hoe leuk is het om op een zondagmiddag vrienden uit te nodigen en in een gezellige herfstsfeer samen wat te eten?  En er zijn heerlijke gerechten die passen bij dit seizoen.

Herfstfruit

Tip: In herfst gerechten staan paddenstoelen, (stoof)peren, blauwe kaas, appel, noten en pompoen centraal. Genieten van de herfst

Na een gezellige boswandeling of  op een gure zondagmiddag heerlijk genieten van een gezellig een kopje koffie, kopje thee, of warme chocolademelk? Lekker (na)genieten van de herfstsfeer door het combineren van verschillende elementen.

moodboard Napoleonbestek.nl


Bestek

Wil je het diner echt compleet maken? Combineer het gezellig etentje in de herfstsfeer met gekleurd bestek. Natuurlijk ga je niet speciaal bestek kopen in herfstkleuren om deze alleen maar tijdens de herfst te gebruiken. Je kunt gewoon je eigen bestekset gebruiken. Maar hoe leuk is het om dit te combineren met bijvoorbeeld opscheplepels in diverse herfstkleuren? Bijvoorbeeld om pompoensoep op te scheppen met een prachtige oranje soeplepel? Of een herfstsalade opscheppen met honingkleurig slabestek? Of jus met een fraaie rode soeplepel?

 


 

 

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. hotthingsforladies schreef:

    Lekker zeg

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.