Libelle’s Pink Party!

Alles is leuker door een roze bril en dat geldt al helemaal voor dit feestje! Aan een eindeloze tafel vol bloemen, vintage servies en bestek. Met alle keuren roze: van millennial pink tot bubblegum en poederroze

Zo begint het acht pagina tellende artikel in het weekblad Libelle (nr. 37, 23 t/m 29 augustus). En uiteraard ontbreekt ook het roze bestek niet van Napoleonbestek.nl in dit artikel:

Roze Bestek Libelle 2018
Bron: Weekblad Libelle (nr. 37, 23 t/m 29 augustus).

Roze bestek

Roze bestek kopen is niet meteen iets waar je aan denkt als je besluit mooi bestek te kopen voor dagelijks gebruik of bijzondere gelegenheden. Roze wordt nogal snel gezien als ‘vrouwelijk’ en ‘zoet’. De kleur Roze ontleent haar naam aan het Franse woord voor rood: ‘rose’.  Ook in Nederland wordt deze kleur vaak zo omschreven, maar de correcte spelling is ‘roze’.

Toch kan roze bestek net het verschil maken! Het roze bestek kan juist complementair zijn aan andere kleuren op tafel. Je zult zien dat het absoluut niet meer als zoet en vrouwelijk wordt aangezien. In tegendeel, het zorgt juist voor een vrolijke en gezellige uitstraling!

nfd
Roze bestek van Napoleonbestek.nl

Roze aan tafel

Vind je het toch moeilijk om al je bestek in de kleur roze te nemen? Waarom probeer je niet gewoon wat te variëren? Er is immers niets mis mee om je bestaande bestekset aan te vullen met bijvoorbeeld roze opscheplepels of een roze slabestek. Of wat dacht je van prachtige roze taartvorkjes of roze dessertlepeltjes en roze ijslepels? Je hoeft het echt niet te gek te maken!

Misschien vind je de kleur toch te zacht? In dat geval heeft Napoleonbestek.nl bijvoorbeeld ook bestek in een wat donkerder kleur Fuchsia.

kaasmesjes
tapas set in de kleur Fuchsia (napoleonbestek.nl)

Roze bestek kopen?

Altijd al roze bestek willen hebben, maar het nooit durven te kopen? Volgens mij laten deze voorbeelden zien dat deze kleur bestek juist zorgt voor een verrassende, vrolijke uitstraling. Durf je nog niet gelijk een roze bestekset te kopen? Begin dan bijvoorbeeld met een tapas-set (zoals weergegeven in de foto hierboven). Wedden dat de reacties positief zijn?

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.