Brood met boter, olijfolie, peper & zout

Als je bij een restaurant aan tafel gaat zitten, krijgt je vaak brood met boter geserveerd. Ook zit er vaak een schaaltje olijfolie bij en peper & zout voor een ‘olijfolie dip’. Dit maakt het wachten op het gerecht een stuk aangenamer. Het is ook het eerste moment aan tafel om lekker in een ontspannen sfeer te komen. Zoals ik al zovaak in mijn blog schrijf: (lekker) eten gaat samen met genieten en gezelligheid.

Mr. Sammi is een leuke, gezellige bistro bar in Roermond.  Erg geliefd om hun talloze cocktails, frisse bubbels, culinaire avonturen, uitbundige feestjes, prachtige bruiloften en nog veel meer. Het team van Mr. Sammi doet er alles aan om het de gasten naar hun zin te maken. Gasten die samen genieten aan een sfeervol gedekte tafel! En daar hoort natuurlijk ook brood, boter, en een olijfolie dip bij.


 

MrSammi botermesje groen
botermes groen (napoleonbestek.nl)

 

 

Bij het serveren van brood, boter, olijfolie, peper en zout wordt u bij Mr. Sammi verrast met het prachtige botermes van Napoleonbestek.nl. Sfeervol bestek draagt zeker bij aan de uitstraling en aan het genieten. En dat is wat Mr. Sammi ook heeft begrepen.

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.