Gekleurd bestek

Bestek kun je kopen in verschillende kleuren. Daarmee kun je het bestek prima combineren met de inrichting van je huis en met je servies. Klanten komen vaak bij ons voor advies. Zij nemen dan hun servies mee en kunnen zo de verschillende kleuren bekijken.

Neutrale kleuren

Bestek dat uit 1 deel bestaat kun je met alle soorten servies en (tafel)inrichtingen combineren. Toch vinden veel mensen dit te gewoon. Echt bijzonder maak je je tafel door het te dekken met bestek uit 2 delen. Het handvat zorgt hierbij juist voor de decoratie en sfeer. Kies eerst het materiaal. Meestal is het handvat van hout of kunststof gemaakt. Hout zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Kies je toch liever voor kleur, dan kom je toch uit bij een kunststof handvat.  Dan is metal acrylic een goede keuze omdat dit een kunststof is van goede kwaliteit. Ben je op zoek naar een neutrale kleur? Dan is bijvoorbeeld zwart, wit, grijs, transparant of parelmoer een rustige kleur dat met veel servies en accessoires is te combineren.

Sfeervolle kleuren

Wilt u echt kleur geven aan uw gedekte tafel? Dan kunt u bijvoorbeeld een kleur kiezen die ook in uw servies terugkomt of die past bij de inrichting van uw huis.

  • Wit is fris en zuiver en wordt vaak geassocieerd met reinheid en zuiverheid. Een kleur die veel wordt gebruikt in het interieur om als contrast te dienen voor andere kleuren.
  • Zwart wordt over het algemeen als een sombere kleur gezien. In interieurs kom je de kleur zwart juist veel tegen. Zwart is een elementaire kleur die goed andere kleuren aanvult en juist zorgt voor contrast. Daarom is zwart bestek een veel gemaakte keuze: een elegant contrast aan tafel.
  • Roze is een zachte rustige kleur. Daarom houden veel mensen van roze. Dus waarom dan ook geen roze bestek? De kleur roze komt ook voor in enkele uitdrukkingen, zoals op een roze wolk leven en door een roze bril kijken. Dit betekent in het algemeen dat bepaalde zaken mooier worden gezien dan ze in werkelijkheid zijn. De fraaie vormgeving maakt dat het bestek in werkelijkheid al mooi is. Zorgt de kleur roze er voor dat het bestek als mooier wordt gezien? Mocht u roze toch iets te gewaagd vinden, dan is de fuchsia kleur een goed alternatief!
  • Groen wordt geassocieerd met fris en vers maar ook met de natuur. Termen die goed passen bij onze voeding. Het bestek sluit hier bijzonder mooi op aan. De parelmoerglans gecombineerd met het frisse groen verstevigen deze associatie tijdens het gebruik. “Een makkelijk te combineren kleur waar je vrolijk van wordt” is wat veel klanten ons teruggeven.
  • Puur en zuiver. Dat is waar de kleur Blauw voor staat. Blauw is een primaire kleur en zorgt voor een frisse uitstraling aan tafel. De kleur blauw kan uitstekend worden gecombineerd met veel soorten servies. Puur wit of Delfts blauw: het blauwe bestek is een uitstekende aanvulling. Gecombineerd met de fraaie vormgeving maken het geheel tot een plaatje aan tafel.
  • Bestek in de kleur Rood maakt een gedekte tafel extra bijzonder.Ieder handvat is uniek en anders door het parelmoer effect.  De fraaie vormgeving gecombineerd met de parelmoer rode kleur makten het geheel elegant en sjiek. En deze rode kleur past goed bij elk servies. Ook is dit bestek goed te combineren met uw bestaande bestek. Rood wordt gezien als een krachtige kleur. Het trekt de aandacht.
Webfotografie-productfotografie_Bestek
gekleurd bestek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.